Disclaimer

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Padmos Makelaardij geen juridische aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze website rechten worden ontleend.

Padmos Makelaardij behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden op de website.

De website van Padmos Makelaardij bevat tevens een aantal externe links. Padmos Makelaardij kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

De teksten van de Padmos Makelaardij-website mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Het intellectuele eigendomsrecht van de Padmos Makelaardij-website (waaronder teksten, ontwerp, foto’s en logo’s) berust bij Padmos Makelaardij te Krimpen aan den IJssel.

Wanneer u contact met ons opneemt, zijn wij gerechtigd informatie zoals uw naam, adres, emailadres en andere informatie die u ons gezonden heeft, op te slaan. Dergelijke informatie zal gebruikt worden om uw verzoekt te kunnen beantwoorden.