Berlagestraat 54

Lekkerkerk

Specificaties

101 m2
Oppervlakte
3
Slaapkamers
4
Kamers
Woonhuis
Type
1971
Bouwjaar

Informatie

II RUSTIG GELEGEN HOEKWONING II

Thuiskomen! Dat is het samenvattende woord voor deze heerlijke hoekwoning gelegen in een rustige kindvriendelijke, groene en singelrijke buurt zonder doorgaand verkeer.

De woning is gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvelden en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de woning en een leuke speeltuin in de nabije omgeving.

Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak.

Begane grond
- Entree / hal voorzien van garderobe, meterkast en toegang tot de woonkamer.
- Woonkamer (ca. 4.70 m. x 4.04 m.).
- De half open keuken (ca. 4.70 m. x 2.40 m.) is gesitueerd in een L-vormige opstelling, gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, losse vaatwasser en een losse koelkast / vriezer.
- Tussenhal voorzien van toiletruimte en toegang tot de eerste verdieping.
- Toiletruimte voorzien van een toilet en fonteintje.
- Gehele begane grond is voorzien van een lichte plavuizenvloer.
- Middels de (boeren) deur aan de achterzijde heeft u toegang tot de achtertuin welke in 2018 (mei) opgehoogd en opnieuw betegeld is met de reeds bestaande bestrating welke een speels uiterlijk heeft. Ook de schutting aan parkeerzijde is compleet vernieuwd in 2018.

Eerste verdieping

- Trapopgang, overloop voorzien van vaste kast en toegang tot de diverse vertrekken.
- Slaapkamer I (ca. 4.70 m. x 4.22 m.) gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een schuifkastenwand. Oorspronkelijk waren dit twee slaapkamers.
- Slaapkamer II (ca. 4.07 m. x 2.79 m.) gelegen aan de achterzijde van de woning.
- Badkamer (ca. 2.24 m. x 2.02 m.) gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een douchecabine, designradiator, handdoekenkast en wastafel met meubel en spiegelkast.

Tweede verdieping

- Trapopgang, zolder.
- Zolder (ca 4.70 m x 1.65 m) voorzien van aansluiting wasmachine en droger, opstelplaats C.V. installatie en dakraam. Hier is eventueel een mogelijkheid om nog een extra (slaap/werk) kamer te creëren middels het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning.
- Slaapkamer III (ca 4.70 m x 3.14 m) welke is voorzien van een dakkapel bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden

- De woning beschikt maar liefst over 3 grote slaapkamers! (voorheen 4)
- De woning is op een hoek gelegen!
- Oplevering in overleg!

Tuin

- Voortuin gelegen op het Zuiden, voorzien van moderne bestrating alsmede een groenstrook langszij een gedeelte van de woning met enige beplanting.
- De achtertuin, met poortdeur aan de zijkant gesitueerd, is op het noorden gericht. Echter door de ligging van de hoekwoning is er zowel zon als schaduw in de tuin gedurende de gehele dag.
- In de achtertuin bevindt zich een stenen berging (ca. 3.60 m. x 2.20 m.) met elektra.

Ligging