Reviews

Verkoop Geerlaan 17 te Ouderkerk aan den IJssel
25 april 2019
Louise kent de markt goed. Is helder in haar communicatie en reageert direct. Korte lijnen. Absoluut een fijne makelaar!

Verkoop Burgemeester Aalberslaan 66B te Krimpen aan den IJssel
15 april 2019
Een fantastische makelaar. Professioneel met kennis van zaken. Reageert snel op vragen. Geeft duidelijk uitleg. Ik raad Louise Padmos bij iedereen aan.

Verkoop Weegbree 73 te Krimpen aan den IJssel
8 april 2019
Deze makelaar is heel klantvriendelijk en heeft verstand van zaken. Daarnaast is zij bereid op verzoek extra dingen te doen zodat de procedures snel en professioneel verlopen. Tevens is de kwaliteit/prijsverhouding uitstekend.

Aankoop Poldermeesterhof 31 te Krimpen aan den IJssel
8 april 2019
We zijn al heel lang op zoek geweest naar een woning, maar dat was erg lastig. Door Louise waren wij op tijd ingelicht en kregen wij de kans om dit huis te kopen. We zijn erg blij dat Louise zich zo heeft ingezet voor ons! Wij raden daarom Padmos makelaardij dus zeker aan!!

Verkoop Molenaar van Schelvenlaan 22 te Krimpen aan den IJssel
28 februari 2019
Terzake kundig, goede inschatting marktwaarde, nam alle taken op een deskundige manier uit handen en zijn dan ook zeer tevreden met de verleende diensten. Een welkome aanvulling in makelaarsland!

Aankoop Sportsingel 35 te Krimpen aan den IJssel
7 december 2018
We zijn heel goed begeleid tijdens de aankoop van onze woning. Waar wij vooral naar de esthetische aspecten keken, was de makelaar vooral gericht op de technische aspecten en de mogelijkheden. Dat gaf ons een geruststellend gevoel. Ze is deskundig en professioneel. Er was duidelijke communicatie en ook tijdens en na de eindinspectie was alles snel en tot in de details geregeld.
Kortom een fijne samenwerking en erg tevreden!

Verkoop Treviso 12 te Krimpen aan den IJssel
14 november 2018
Een “nieuwe” makelaar in Krimpen aan den IJssel, dit was voor ons de doorslag om voor Padmos Makelaardij te gaan. Als u een betrokken en doortastende makelaar wil inschakelen, is Padmos Makelaardij de juiste keuze.
Pluspunten:
• Alles tot in de details geregeld
• Komt afspraken na
• Zeer goed te bereiken
• Vriendelijk
• Kennis van zaken.
kortom iemand die er 100% voor gaat.

Verkoop Wilgenhoek 110 te Capelle aan den IJssel
14 november 2018
Zeer tevreden!
Ik besloot mijn woning te verkopen en ging op zoek naar een makelaar. Ik schreef me in op een site waar makelaarskantoren contact met mij konden opnemen. Zo ook Padmos Makelaardij. Waar iedereen bezig was om zichzelf te promoten als zijnde beste, kwam Louise zelf heel persoonlijk over. Tijdens ons gesprek merkte ik ook op dat Louise heel zakelijk ingesteld was. Twee punten die mij zeer aantrokken! Uiteindelijk besloot ik om via haar mijn woning te koop aan te bieden. We gingen aan tafel zitten en bespraken de stand van zaken. Terwijl ik op vakantie was werd ik op de hoogte gehouden van alle updates. Uiteindelijk kreeg ik goed bericht. De woning was verkocht en dit allemaal in nog geen 2 maanden tijd! Padmos Makelaardij is een jong en Fris top bedrijf die jou benaderd als persoon en niet als een nummer. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en raad iedereen aan die zijn/haar woning wilt verkopen om dit bij Padmos te doen!
Dank je wel Louise voor je super inzet!

Aankoop Drachtenpad 10 te Arnhem
12 november 2018
Wij zagen er tegen op om zelf alle onderhandelingen etc te doen. Daarom hebben we mw Padmos gevraagd om ons te begeleiden met de aankoop. Een goed besluit achteraf want het verliep op een moeizame manier de verkopende makelaar had een eigenaardige manier van onderhandelen. Gelukkig liet mw Padmos zich niet beïnvloeden en was ze vasthoudend waardoor wij nu een fijn huis hebben tegen een uitstekende prijs. Kortom erg tevreden.

Verkoop Plantage 21 te Krimpen aan den IJssel
31 oktober 2018
Makelaar kwam voor een nieuwkomer op de markt zeer keurig en professioneel over. Bezichtigingen van kopers konden dezelfde dag nog plaats vinden. Ik werd constant op de hoogte gehouden over de gang van zaken. De gehele afhandeling van het begin tot het eind accuraat afgehandeld. Al met al een fijne verkoop van het huis geweest. Ik zou makelaar mevr. Padmos zeker bij iedereen aanbevelen.