Reviews

Verkoop Ooster Lekdijk 3 te Krimpen aan de Lek
11 september 2019
Ik ben tevreden over Mevrouw Padmos omdat ik haar als een zeer integer en betrouwbare makelaar hebt ervaren. Is zeer deskundig en in het contact heel prettig en professioneel. Mevrouw Padmos heeft mijn woning vrij snel verkocht waarbij ik tevreden ben over de prijs verhouding in relatie tot de marktwaarde. Komt tevens met een eerlijk verhaal zonder teveel overbodige tekst. Ook de onderlinge informatie uitwisseling verloopt snel en goed.

Verkoop Berlagestraat 54 te Lekkerkerk
05 augustus 2019
Het contact met mw. Padmos verliep vanaf het eerste moment tot aan de overdracht naar volle tevredenheid. Zij is ontzettend vriendelijk, eerlijk en heeft passie voor haar vak! Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen en raden haar zeker aan bij nieuwe verkopers!

15 juli 2019
Hele fijne makelaar, heel eerlijk en zeer deskundig. Zeker een aanrader!

Verkoop Tuinstraat 91 te Krimpen aan den IJssel
05 juli 2019
Louise geeft persoonlijke aandacht, reageert snel en is accuraat. Denkt mee met de wensen van de verkoper. Wij bevelen deze makelaar bij iedereen aan! Voor een scherpe prijs wordt de verkoper volledig ontzorgt.

Verkoop Pluim-es 29 te Krimpen aan den IJssel
01 juli 2019
Makelaar is gemakkelijk benaderbaar zowel via telefoon als whatsapp.
Overleg gaat soepel, en ze houdt rekening met onze wensen en geeft prima advies.
Wij bevelen Makelaardij Padmos zeer aan.

Verkoop Rederij van Holststraat 16 te Krimpen aan de Lek
27 juni 2019
Hele fijne en deskundige makelaar. Is ontzettend goed en laagdrempelig bereikbaar. Is betrokken en geeft goede en eerlijke adviezen. We zijn erg tevreden met hoe het contact met Louise is verlopen en we zouden haar dan ook bij iedereen aanbevelen.

Verkoop Lansing 5 te Krimpen aan den IJssel
25 juni 2019
Bij de verkoop van onze woning zijn we erg blij over jou begeleiding. Wij konden altijd een beroep op je doen dat was bijzonder fijn want wij zijn ook de jongste niet meer. Wij zullen je overal aanbevelen als een kundige makelaar die altijd voor je klaar staat.

18 juni 2019
Een fijne vrouw, duidelijk, recht door zee en overleg waar nodig is. Bedankt voor je goede zorgen en super fijn hoe je alles voor ons hebt kunnen regelen.

Aankoop Anatole Franceplaats 368 te Rotterdam
03 juni 2019
Het contact met Louise heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is professioneel en klantvriendelijk. Ze reageert direct en pakt alles meteen op. Ze heeft veel kennis van zaken. Ze komt eerlijk voor haar mening uit en raakt niet onder de indruk van de wederpartij. Kortom een zeer fijne makelaar, ik raad haar daarom bij iedereen aan!

Verkoop Geerlaan 17 te Ouderkerk aan den IJssel
25 april 2019
Louise kent de markt goed. Is helder in haar communicatie en reageert direct. Korte lijnen. Absoluut een fijne makelaar!

Verkoop Burgemeester Aalberslaan 66B te Krimpen aan den IJssel
15 april 2019
Een fantastische makelaar. Professioneel met kennis van zaken. Reageert snel op vragen. Geeft duidelijk uitleg. Ik raad Louise Padmos bij iedereen aan.

Verkoop Weegbree 73 te Krimpen aan den IJssel
8 april 2019
Deze makelaar is heel klantvriendelijk en heeft verstand van zaken. Daarnaast is zij bereid op verzoek extra dingen te doen zodat de procedures snel en professioneel verlopen. Tevens is de kwaliteit/prijsverhouding uitstekend.

Aankoop Poldermeesterhof 31 te Krimpen aan den IJssel
8 april 2019
We zijn al heel lang op zoek geweest naar een woning, maar dat was erg lastig. Door Louise waren wij op tijd ingelicht en kregen wij de kans om dit huis te kopen. We zijn erg blij dat Louise zich zo heeft ingezet voor ons! Wij raden daarom Padmos makelaardij dus zeker aan!!

Verkoop Molenaar van Schelvenlaan 22 te Krimpen aan den IJssel
28 februari 2019
Terzake kundig, goede inschatting marktwaarde, nam alle taken op een deskundige manier uit handen en zijn dan ook zeer tevreden met de verleende diensten. Een welkome aanvulling in makelaarsland!

Aankoop Sportsingel 35 te Krimpen aan den IJssel
7 december 2018
We zijn heel goed begeleid tijdens de aankoop van onze woning. Waar wij vooral naar de esthetische aspecten keken, was de makelaar vooral gericht op de technische aspecten en de mogelijkheden. Dat gaf ons een geruststellend gevoel. Ze is deskundig en professioneel. Er was duidelijke communicatie en ook tijdens en na de eindinspectie was alles snel en tot in de details geregeld.
Kortom een fijne samenwerking en erg tevreden!

Verkoop Treviso 12 te Krimpen aan den IJssel
14 november 2018
Een “nieuwe” makelaar in Krimpen aan den IJssel, dit was voor ons de doorslag om voor Padmos Makelaardij te gaan. Als u een betrokken en doortastende makelaar wil inschakelen, is Padmos Makelaardij de juiste keuze.
Pluspunten:
• Alles tot in de details geregeld
• Komt afspraken na
• Zeer goed te bereiken
• Vriendelijk
• Kennis van zaken.
kortom iemand die er 100% voor gaat.

Verkoop Wilgenhoek 110 te Capelle aan den IJssel
14 november 2018
Zeer tevreden!
Ik besloot mijn woning te verkopen en ging op zoek naar een makelaar. Ik schreef me in op een site waar makelaarskantoren contact met mij konden opnemen. Zo ook Padmos Makelaardij. Waar iedereen bezig was om zichzelf te promoten als zijnde beste, kwam Louise zelf heel persoonlijk over. Tijdens ons gesprek merkte ik ook op dat Louise heel zakelijk ingesteld was. Twee punten die mij zeer aantrokken! Uiteindelijk besloot ik om via haar mijn woning te koop aan te bieden. We gingen aan tafel zitten en bespraken de stand van zaken. Terwijl ik op vakantie was werd ik op de hoogte gehouden van alle updates. Uiteindelijk kreeg ik goed bericht. De woning was verkocht en dit allemaal in nog geen 2 maanden tijd! Padmos Makelaardij is een jong en Fris top bedrijf die jou benaderd als persoon en niet als een nummer. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en raad iedereen aan die zijn/haar woning wilt verkopen om dit bij Padmos te doen!
Dank je wel Louise voor je super inzet!

Aankoop Drachtenpad 10 te Arnhem
12 november 2018
Wij zagen er tegen op om zelf alle onderhandelingen etc te doen. Daarom hebben we mw Padmos gevraagd om ons te begeleiden met de aankoop. Een goed besluit achteraf want het verliep op een moeizame manier de verkopende makelaar had een eigenaardige manier van onderhandelen. Gelukkig liet mw Padmos zich niet beïnvloeden en was ze vasthoudend waardoor wij nu een fijn huis hebben tegen een uitstekende prijs. Kortom erg tevreden.

Verkoop Plantage 21 te Krimpen aan den IJssel
31 oktober 2018
Makelaar kwam voor een nieuwkomer op de markt zeer keurig en professioneel over. Bezichtigingen van kopers konden dezelfde dag nog plaats vinden. Ik werd constant op de hoogte gehouden over de gang van zaken. De gehele afhandeling van het begin tot het eind accuraat afgehandeld. Al met al een fijne verkoop van het huis geweest. Ik zou makelaar mevr. Padmos zeker bij iedereen aanbevelen.